katseveer-3-2.jpg

MENUKAART

This is the page description.

 

—  MENU van de CHEF  —

 

 
Artisjok.jpg
 
Morenokers.jpg

Pulpo & codium

Gepofte paprika, ingelegde groentjes, knoflook, artisjok

****

   Coquille St. Jacques “Specialité du chef”(1)

Bloemkool, Parmezaanse kaas, hazelnoot, peterselie, truffel

****

Rogvleugel

Venkel, bleekselderij, miso, choronsaus

****

Tarbot (2)

Avocado, scheermes, granny Smith, wasabi, bouillon van ui en algen

****

Kalf “Ternera Rubia”

Pompoen, umeboshi, schorseneer, vadouvan

****

Zuid Bevelandse peer (3)

Sudachi, baharat, honing, karamel

****

“Strandje Katseveer”

Caranoa- chocolade, morello kers, kardemom, shiso

 

 

Onderstaande menu’s zijn enkel per tafel te bestellen.

Alliance menu
4-gangen € 65,00
Wijnarrangement € 30,00

Belevingsmenu ( +1)
5-gangen € 80,00
wijnarrangement € 37,50

Katseveer menu ( +1,2)
6-gangen € 95,00
wijnarrangement € 45,00

Gastronomisch menu ( + 1,2,3)
7 gangen € 107,50
Wijnarrangement € 52,50

 

Wijzigingen in het menu kunnen aanpassingen in de prijs met zich mee brengen.

Vanaf 20.30 uur serveren wij maximaal het 5-gangen “Belevingsmenu”

Heeft u allergieën of dieet wensen laat het ons weten. De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op onze menukaart. In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal/schelp dieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine.

Voor alle niet vooraf opgegeven (di)eet wensen rekenen wij € 10,00 p/p.

 

Het restaurant sluit met de lunch om 16.30 uur en met diner om 00.00 uur. Wij danken u voor uw begrip.

 
 
schorseneren.jpg
 


—  VOORGERECHTEN  — 

Yellowtail Kingfish (Zeeland)

Feta, kip, rammenas, kimchi en lychee

****

Pulpo & codium

Gepofte paprika, ingelegde groentjes, knoflook, artisjok

****

Coquille St. Jacques “Specialité du chef”

Bloemkool, Parmezaanse kaas, hazelnoot, peterselie, truffel


€ 29,50


—  HOOFDGERECHTEN  — 

Rogvleugel

Venkel, bleekselderij, miso, choronsaus

****

Tarbot

Avocado, scheermes, granny Smith, wasabi, bouillon van ui en algen

****

Langoustine

Tartaar en gebakken, abrikoos, 1001-nacht, wortel, champonzu

****

Zwezerik

Pastinaak, kaneel, tamarinde, gember, Beluga linzen

****

Kalf “Ternera Rubia”

Pompoen, umeboshi, schorseneer, vadouvan

 

€ 39,50


—  NAGERECHTEN  —

Zuid Bevelandse peer

Sudachi, baharat, honing, karamel

****

“Strandje Katseveer”

Caranoa- chocolade, morello kers, kardemom, shiso
€ 16,50

 ****

Kaasbar ( 18,50)

Keuze van onze kaasbar met kaasbrood en diverse garnituren