katseveer-3-2.jpg

MENUKAART

This is the page description.

 

—  MENU van de CHEF  —

 

 
PistacheNootjes.jpg
 
Hazelnoot.jpg

Menu van de chef

 

Pulpo & codium

Mais, ingelegde groentjes, chorizo, krokante knoflook

                                                   ****

   Coquille St. Jacques (1)

Knolselderij, tonkaboon, hazelnoot, shiso

****

Rode mul (2)

Tomaat, Za‘atar, baba ganoush, Mimolette, basilicum

****

Tongschar & verveine

Artisjok, verjus, kumquat, spitskool

****

Kalf “Ternera Rubia”

Witlof, dragon, ui, hete bliksem, saus met jeneverbes

****

Kersen & aardbeien (3)

Dragon, vlierbloesem, champagne

****

‘Zuidbevelandse’ zwarte bes & framboos

Viooltjes, yoghurt, rum

 

 

Onderstaande menu’s zijn enkel per tafel te bestellen.

 

Alliance menu                                    4 gangen          € 65,00            wijnarrangement € 30,00

Belevings menu ( +1)                          5 gangen          € 80,00            wijnarrangement € 37,50

Katseveer menu ( +1,2)                      6 gangen          € 95,00           wijnarrangement € 45,00

Gastronomisch menu ( + 1,2,3)          7 gangen         € 107,50          wijnarrangement € 52,50

 

Wijzigingen in het menu kunnen aanpassingen in de prijs met zich mee brengen.

Vanaf 20.30 uur serveren wij maximaal het 5-gangen “Belevingsmenu”

Heeft u allergieën of dieet wensen laat het ons weten. De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op onze menukaart. In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal/schelp dieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine.

Voor alle niet vooraf opgegeven (di)eet wensen rekenen wij € 10,00 p/p.

 

Het restaurant sluit met de lunch om 16.30 uur en met diner om 00.00 uur. Wij danken u voor uw begrip.

 
 
GroeneAsperges.jpg
 


—  VOORGERECHTEN  — 

Yellowtail Kingfish (Zeeland)

Daikon, ebarra , gele wortel, tom ka kai, yuzu, cashewnoot

****

Pulpo & codium

Ingelegde groentjes, chorizo, krokante knoflook

****

Coquille St. Jacques

Aardpeer, tonkaboon, hazelnoot, shiso, peterselie wortel


€ 29,50


—  HOOFDGERECHTEN  — 

Rode mul

Tomaat, Za‘atar, baba ganoush, Mimolette, basilicum

****

Tongschar & verveine

Artisjok, verjus, kumquat, gefermenteerde knoflook

****

Langoustine

Tartaar en gebakken, abrikoos, 1001-nacht, pinda, wortel

****

Anjou duif

Structuren van mais, crème van brioche, asperges, saus met oregano

****

Kalf “Ternera Rubia”

Witlof, dragon, ui, hete bliksem, saus met jeneverbes

****

 

€ 39,50


—  NAGERECHTEN  —

Kersen & aardbeien

Dragon, vlierbloesem, champagne

****

Zuid- Bevelandse zwarte bes & framboos

Viooltjes, yoghurt, rum


€ 16,50

 

Kaasbar ( 18,50)

Keuze van onze kaasbar met kaasbrood en diverse garnituren