katseveer-3-2.jpg

MENUKAART

This is the page description.

 

—  MENU van de CHEF  —

 

 
PistacheNootjes.jpg
 
Hazelnoot.jpg

Menu van de chef

 

Noordzeekrab

Dille, venkel, karnemelk, bergamot

                                            ****

   Coquille St. Jacques (1)

Aardpeer, tonkaboon, hazelnoot, shiso, schorseneer

****

Rogvleugel & scheermes

Harissa, artisjok, koffie, wortel, miso

****

Heilbot (2)

Truffel, knolselderij, bloemkool, Parmezaanse kaas

****

Zeeuwse runderlende

Biet, dukkah, pastinaak, saus met Madeira

****

Bloedsinaasappel

Witte chocolade, rozemarijn, yoghurt, drop

****

Chocolade & pinda (3)

Dulce de leche, banaan, karamel

 

 

Onderstaande menu’s zijn enkel per tafel te bestellen.

 

Alliance menu                                    4 gangen          € 65,00            wijnarrangement € 30,00

Belevings menu ( +1)                          5 gangen          € 80,00            wijnarrangement € 37,50

Katseveer menu ( +1,2)                      6 gangen          € 95,00            wijnarrangement € 45,00

Gastronomisch menu ( + 1,2,3)          7 gangen         € 107,50          wijnarrangement € 52,50

 

Wijzigingen in het menu kunnen aanpassingen in de prijs met zich mee brengen.

Vanaf 20.30 uur serveren wij maximaal het 5-gangen “Belevingsmenu”

 

Heeft u allergieën of dieet wensen laat het ons weten. De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op onze menukaart. In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal/schelp dieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine.

Voor alle niet vooraf opgegeven (di)eet wensen rekenen wij € 10,00 p/p.

 

Het restaurant sluit met de lunch om 16.30 uur en met diner om 00.00 uur. Wij danken u voor uw begrip.

 
 
GroeneAsperges.jpg
 


—  VOORGERECHTEN  — 

Yellowtail Kingfish (Zeeland)

Daikon, ebarra , gele wortel, tom ka kai, yuzu, cashewnoot

****

Noordzeekrab

Dille, venkel, karnemelk, bergamot

****

Ganzenlever

Baharat, zuurkool, appel, pecannoot, kastanje

 

Coquille St. Jacques

Aardpeer, tonkaboon, hazelnoot, shiso, schorseneer


€ 29,50


—  HOOFDGERECHTEN  — 

Rogvleugel & scheermes

Harissa, artisjok, koffie, wortel, miso

****

“Paling in ’t groen”

Bulgur, courgette, asperge, spruit

****

Heilbot

Truffel, knolselderij, bloemkool, Parmezaanse kaas

****

Zeeuws runderlende

Biet, dukkah, pastinaak, saus met Madeira

****

Parelhoen

Kool, mais, crème van brioche, saus met ui, spek

 

€ 38,50


—  NAGERECHTEN  —

Bloedsinaasappel

Witte chocolade, rozemarijn, yoghurt, drop

****

Chocolade & pinda

Dulce de leche, banaan, karamel


€ 16,50

 

Kaasbar ( 18,50)

Keuze van onze kaasbar met kaasbrood en diverse garnituren