katseveer-1027.jpg

Nieuws

Afb_4.jpg

Enkele jaren hebben wij de Zandplaatlunch georganiseerd, maar zoals eerder gemeld zullen wij dit niet meer jaarlijks organiseren. Wel komt er dit jaar een alternatief.. 

Op zaterdag 4 augustus 2018 gaan we weer met de YE100 varen voor een mooie tocht over de Oosterschelde. Dit jaar dus geen lunch op de zandplaat, maar in samenwerking met Van der Straaten Aannemingsmaatschappij B.V. leggen wij een enorm ponton ergens in de Oosterschelde. 

Op dit ponton serveren wij een bijzondere 3-gangen lunch. Een Zeeuws voorgerecht, Fruits de Mer als hoofdgerecht en een zomers nagerecht. Dit alles aan mooie opgedekte ronde tafels onder het genot van live muziek en prachtige wijnen. Wie wil dat nu niet ervaren?

Reserveren?

20160702_153757 (Kopie).jpg

CULIRIT
Al 8 jaar een enorm groot succes, onze culirit. Een puzzelrit (uitgezet door Jessica zelf) rijden met uw eigen auto, een oldtimer of wellicht een andere mooie, juist nieuwe auto. Het maakt niet uit, dit is een evenement voor iedereen. Wij zetten een puzzelrit uit op een van de mooie Zeeuwse eilanden, terwijl u lekker puzzelt, komt u ons team met heerlijke hapjes en drankjes tegen. Wij koken midden in de natuur of op bijzondere locaties een heerlijk gerecht voor u en daarna rijdt u weer verder om vervolgens een volgend gerecht te "zoeken". Dit jaar hebben wij de volgende data voor de ritten: zaterdag 9 juni en zaterdag 16 juni. Beide data zijn momenteel volgeboekt. Samen met in totaal 280 gasten hopen wij weer op een geslaagd event. De prijs voor de rit is €92,50 p/p all in. Voor reserveringen kunt u mailen naar info@katseveer.nl
Bekijk hier een video van de 2015 editie.

AG_50j.jpg

 

 

katseveer-7074.jpg

ZANDPLAATLUNCH  
Zaterdag 15 juli hebben wij weer samen met u een unieke dag beleefd op de Oosterschelde. Met 140 gasten gevaren op de YE100 van Arjan en Mia.  Aangemeerd op de Zandplaat en genoten van een heerlijke Fruits de Mer lunch middenin de Oosterschelde op een van de zandbanken. Na ca een uur zijn we verder gevaren, uiteraard onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Rond 17.00 meerden we weer aan in Yerseke. Dit was voorlopig de laatste editie. Volgend jaar komt er een nieuw event. U hoort daar spoedig meer van.

 

katseveer-0980.jpg