katseveer-1027.jpg

Nieuws

JvdH Katse Veer eten op ponton -86.jpg
20160702_153757 (Kopie).jpg

CULIRIT
Al 9 jaar een enorm groot succes, onze culirit. Een puzzelrit (uitgezet door Jessica zelf) rijden met uw eigen auto, een oldtimer of wellicht een andere mooie, juist nieuwe auto. Het maakt niet uit, dit is een evenement voor iedereen. Wij zetten een puzzelrit uit op een van de mooie Zeeuwse eilanden, terwijl u lekker puzzelt, komt u ons team met heerlijke hapjes en drankjes tegen. Wij koken midden in de natuur of op bijzondere locaties een heerlijk gerecht voor u en daarna rijdt u weer verder om vervolgens een volgend gerecht te "zoeken". Dit jaar was weer een groot succes en hebben er weer 276 gasten aan dit unieke event deel genomen. 

Hierbij de antwoorden van de puzzel en de winnaar:

Winnaar: Wil Polderman, van harte gefeliciteerd. u bent de gelukkige winnaar. Uw geschenk wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden.

- Domburg

- Baarland

- Waarde

- Oudelande

- Ovezande

- Heinkenszand

- Veere

- Gapinge

- Wemeldinge

Bekijk hier een video van de 2015 editie.

 

 

Headers_010101-06.jpg

Vanwege ons 15 jarig jubileum, serveren wij een speciaal 4-gangenmenu voor € 49,50 p/p excl. dranken. Het menu is door chef Rutger speciaal samengesteld en te reserveren van 1 november tot en met 28 december van dinsdag tot en met vrijdag. Let op: beperkt te reserveren op vrijdag en niet op zaterdag.

Het jubileum-menu
Coquille St. Jacques “Specialité du chef”
Bloemkool, pijnboompitten, oude geitenkaas, basilicum
*****
Kabeljauw
Kikkererwt, rammenas, gezouten citroen, schorseneer, kokkel
*****
Rundersukade
Peekluts, vadouvan, hazelnoot, mango
*****
Kers
Mandarijn, amandel, glühwein, bastogne-koek

Reserveren?

katseveer-7074.jpg

ZANDPLAATLUNCH  
Zaterdag 15 juli 2017 hebben wij weer samen met u een unieke dag beleefd op de Oosterschelde. Met 140 gasten gevaren op de YE100 van Arjan en Mia.  Aangemeerd op de Zandplaat en genoten van een heerlijke Fruits de Mer lunch middenin de Oosterschelde op een van de zandbanken. Na ca een uur zijn we verder gevaren, uiteraard onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Rond 17.00 meerden we weer aan in Yerseke. Dit was voorlopig de laatste editie. 

 

katseveer-0980.jpg
AG_50j.jpg