katseveer-1027.jpg

Nieuws

20160702_153757 (Kopie).jpg

CULIRIT
Al 7 jaar een enorm groot succes, onze culirit. Een puzzelrit (uitgezet door Jessica zelf) rijden met uw eigen auto, een oldtimer of wellicht een andere mooie, juist nieuwe auto. Het maakt niet uit, dit is een evenement voor iedereen. Wij zetten een puzzelrit uit op een van de mooie Zeeuwse eilanden, terwijl u lekker puzzelt, komt u ons team 10 keer tegen. Wij koken midden in de natuur of op bijzondere lokaties een heerlijk gerecht voor u en daarna rijdt u weer verder om vervolgens een volgend gerecht te "zoeken". Dit jaar organiseren wij de culirit op de volgende data: zaterdag 24 juni en zaterdag 1 juli. Inschrijven kan helaas niet meer. Beide data zijn volgeboekt.

De Culiritten voor dit jaar zijn helemaal volgeboekt.

Bekijk hier een video van de 2015 editie.

HIGH TEA

Wat is er nu fijner dan genieten aan de Oosterschelde met een High Tea samen met familie, als vrijgezellenfeest of met vrienden / vriendinnen? Te reserveren vanaf 20 personen. Binnenkomst tussen 12 en 13 uur, einde uiterlijk om 16.00 uur. Kosten zijn €25,00 p/p. Reserveren kan via info@katseveer.nl of via 0113-227955.

 

 

katseveer-7074.jpg

ZANDPLAATLUNCH  
Zaterdag 15 juli hopen wij weer samen met u een unieke dag te mogen beleven op de Oosterschelde. Met 140 gasten varen op de YE100 van Arjan en Mia zullen wij om 10.30 opstappen in Yerseke en een stuk gaan varen op de Oosterschelde. Rond 14.00 uur zullen we aanmeren op de Zandplaat en kunt u genieten van een heerlijke Fruits de Mer lunch middenin de Oosterschelde op een van de zandbanken. Na ca een uur gaan we verder varen, uiteraard onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Rond 17.00 meren we weer aan in Yerseke en is het einde van de dag. Kosten zijn €120,00 p/p all in. . Bij een beetje miezer weer gaat het gewoon door, bij extreem slecht weer is er een mooi plan B. Dan wordt het thema ZEE en LAND. En geniet u van een originele BOERgondische lunch.Uiteraard gaan we ook bij plan B gewoon varen, maar dan niet over de Oosterschelde maar over het Veerse Meer.
Dit wordt wel het laatste jaar dat we deze unieke dag organiseren. Ook dit event is volledig vol geboekt

AG_50j.jpg
katseveer-0980.jpg
Foto Mechteld Jansen - PZC

Foto Mechteld Jansen - PZC

De succesvolle Formule1-coureur Max Verstappen kan sinds kort z'n tanden in een aan hem gewijd gerecht zetten. 'Max33'  heet het dessert en is een creatie van chef-kok Rutger van Weel. Naast zijn vak is de autosport zijn andere grote passie. Hij is regelmatig in Zandvoort te vinden en volgt de Formule1 al sinds 1993. "Nog nooit was er een Nederlander zo succesvol. Na de eerste plaats van Verstappen bij de Grand Prix van Barcelona, heb ik dit gerecht bedacht."