katseveer-1027.jpg

Nieuws

20160702_153757 (Kopie).jpg

CULIRIT
Al 7 jaar een enorm groot succes, onze culirit. Een puzzelrit (uitgezet door Jessica zelf) rijden met uw eigen auto, een oldtimer of wellicht een andere mooie, juist nieuwe auto. Het maakt niet uit, dit is een evenement voor iedereen. Wij zetten een puzzelrit uit op een van de mooie Zeeuwse eilanden, terwijl u lekker puzzelt, komt u ons team 10 keer tegen. Wij koken midden in de natuur of op bijzondere lokaties een heerlijk gerecht voor u en daarna rijdt u weer verder om vervolgens een volgend gerecht te "zoeken". Dit jaar zijn de beide ritten al weer geweest. Samen met in totaal 280 gasten hebben wij weer een erg mooi en leuk evenement gehad. Hartelijk dank allen die deelgenomen hebben. Rest ons nog de winnaar bekend te maken van de puzzel:

Jos en Vera Kil, van harte gefeliciteerd. Jullie hadden (met nog 22 andere deelnemers) de juiste oplossing. Het antwoord was: "Appartement". Als prijs mag u met z'n twee komen genieten bij ons van een heerlijk 4 gangen diner all in.

Hierbij alle juiste antwoorden:

1: Oosterschelde.  2: Paul.  3: Coquille St Jacques.  4: Alliance Gastronomique
5: Friandises.  6: Moet en Chandon.  7: Oktober.  8: van der Weel.  9: Jodenhaas

10: Appel

Bekijk hier een video van de 2015 editie.

2

HIGH TEA

Wat is er nu fijner dan genieten aan de Oosterschelde met een High Tea samen met familie, als vrijgezellenfeest of met vrienden / vriendinnen? Te reserveren vanaf 20 personen. Binnenkomst tussen 12 en 13 uur, einde uiterlijk om 16.00 uur. Kosten zijn €25,00 p/p. Reserveren kan via info@katseveer.nl of via 0113-227955.

 

 

katseveer-7074.jpg

ZANDPLAATLUNCH  
Zaterdag 15 juli hebben wij weer samen met u een unieke dag beleefd op de Oosterschelde. Met 140 gasten gevaren op de YE100 van Arjan en Mia.  Aangemeerd op de Zandplaat en genoten van een heerlijke Fruits de Mer lunch middenin de Oosterschelde op een van de zandbanken. Na ca een uur zijn we verder gevaren, uiteraard onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Rond 17.00 meerden we weer aan in Yerseke. Dit was voorlopig de laatste editie. Volgend jaar komt er een nieuw event. U hoort daar spoedig meer van.

AG_50j.jpg
katseveer-0980.jpg
Foto Mechteld Jansen - PZC

Foto Mechteld Jansen - PZC

De succesvolle Formule1-coureur Max Verstappen kan sinds kort z'n tanden in een aan hem gewijd gerecht zetten. 'Max33'  heet het dessert en is een creatie van chef-kok Rutger van Weel. Naast zijn vak is de autosport zijn andere grote passie. Hij is regelmatig in Zandvoort te vinden en volgt de Formule1 al sinds 1993. "Nog nooit was er een Nederlander zo succesvol. Na de eerste plaats van Verstappen bij de Grand Prix van Barcelona, heb ik dit gerecht bedacht."