katseveer-1027.jpg

Nieuws

20160702_153757 (Kopie).jpg

CULIRIT
Al 8 jaar een enorm groot succes, onze culirit. Een puzzelrit (uitgezet door Jessica zelf) rijden met uw eigen auto, een oldtimer of wellicht een andere mooie, juist nieuwe auto. Het maakt niet uit, dit is een evenement voor iedereen. Wij zetten een puzzelrit uit op een van de mooie Zeeuwse eilanden, terwijl u lekker puzzelt, komt u ons team met heerlijke hapjes en drankjes tegen. Wij koken midden in de natuur of op bijzondere locaties een heerlijk gerecht voor u en daarna rijdt u weer verder om vervolgens een volgend gerecht te "zoeken". Dit jaar hebben wij de volgende data voor de ritten: zaterdag 9 juni ( deze is volledig vol geboekt) en zaterdag 16 juni ( nog enkele plaatsen vrij). Samen met in totaal 280 gasten hopen wij weer op een geslaagd event. De prijs voor de rit is €92,50 p/p all in. Voor reserveringen kunt u mailen naar info@katseveer.nl
Bekijk hier een video van de 2015 editie.

AG_50j.jpg

 

 

katseveer-7074.jpg

ZANDPLAATLUNCH  
Zaterdag 15 juli hebben wij weer samen met u een unieke dag beleefd op de Oosterschelde. Met 140 gasten gevaren op de YE100 van Arjan en Mia.  Aangemeerd op de Zandplaat en genoten van een heerlijke Fruits de Mer lunch middenin de Oosterschelde op een van de zandbanken. Na ca een uur zijn we verder gevaren, uiteraard onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Rond 17.00 meerden we weer aan in Yerseke. Dit was voorlopig de laatste editie. Volgend jaar komt er een nieuw event. U hoort daar spoedig meer van.

 2

Men's Night

Vrijdag 23 maart 2018 organiseren wij een "men's night". Na het daverende succes van de ladies light, lijkt het ons erg leuk om ook een avond voor mannen te organiseren. Een wat rauwere/ stoere avond. Aanvang tussen 18.30 en 19.00 uur. 2 lange tafels van ca 16 personen met een 5 gangen diner gecombineerd met bieren. Tussendoor een demo/masterclass van Leonard Elenbaas met de Big Green Egg, tussendoor een whiskey proeverij en nog enkele leuke verrassingen. Lijkt het jou ook leuk om met een stoer gezelschap lekker te genieten van mooie gerechten en lekkere bieren ( indien je echt geen bier lust kunnen wij uiteraard ook wijnen schenken bij de gerechten) en andere lekkere dranken? Deze avond is al helemaal volgeboekt!!

katseveer-0980.jpg
 Foto Mechteld Jansen - PZC

Foto Mechteld Jansen - PZC

De succesvolle Formule1-coureur Max Verstappen kan sinds kort z'n tanden in een aan hem gewijd gerecht zetten. 'Max33'  heet het dessert en is een creatie van chef-kok Rutger van Weel. Naast zijn vak is de autosport zijn andere grote passie. Hij is regelmatig in Zandvoort te vinden en volgt de Formule1 al sinds 1993. "Nog nooit was er een Nederlander zo succesvol. Na de eerste plaats van Verstappen bij de Grand Prix van Barcelona, heb ik dit gerecht bedacht."