Header_site_LN.JPG

Ladies Night

 
 

LADIES NIGHT
BIJ KATSEVEER!

Op vrijdag 24 november organiseert het enthousiaste team van Restaurant Katseveer een unieke Ladies Evening! Welke dame vind het nu niet leuk om een feestelijke avond lang te genieten van culinaire traktaties, mode, beauty en lifestyle? Deze speciale avond - in goede banen geleid door Ramona van Zweden - gaat absoluut sprankelen! Wat kunt u deze avond verwachten:

Ontvangst tussen 18.30 en 19.00 uur met glas bubbels met daarin een zirkonia en bij 1 persoon een echte diamant t.w.v. € 250,-. Tijdens het diner komt er een expert bij iedereen langs om te kijken wie de echte diamant heeft. Presentaties van dames- en kindermode, beautyproducten, parfums, sieraden en meer

Aanvang 5-gangendiner om 19.15 uur in het restaurant met bijpassende wijnen of unieke alcoholvrije groenteverrasingen en cocktails. Tijdens het diner enkele verrassingen!

Hoofdprijs_2.JPG

Daarnaast organiseren we een tombola met prachtige prijzen, zoals diverse beautycheques (massage, haar, gezicht en meer), weekend rijden in een cabrio, fotoshoot, etcetera. Sowieso gaat niemand met lege handen naar huis! 

We sluiten de avond af rond 23.00 uur met kopje koffie/thee en huisgemaakte friandises. De kosten voor deze bijzondere belevenis zijn € 115,- p/p

Kortom, een unieke belevenis.

Vragen, of aanmelden?
0113 227 955 of info@katseveer.nlFooter.JPG